Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt 22.Mart.2021, 19:29
Sinem Sinem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Mesajlar: 222
Standart Bartın ve Karabük sınırındaki yaylada, karın keyfini çıkardılar Gündem Manşetleri

500 rakımlı Sarıçiçek Yaylası'ndaki kar kalınlığı 2 metreyi geçerken, vatandaşlar da bölgeye giderek karda piknik yaptı.Hava sıcaklığının sıfır derece olarak ölçüldüğü Bartın'daki Sarıçiçek Yaylası’nda, hafta sonu yoğun kar yağışı devam etti.

Kar kalınlığının 2 metreye ulaştığı Sarıçiçek ve Ardıç yaylalarında, Bartın ve Karabük'ten gelen off-road tutkunları aileleriyle*keyifli anlar yaşadı.

KARA SAPLANAN ARAÇLAR KURTARILDI

Özel donanımlı araçlarla yaylaya çıkan aileler, kar yağışı altında piknik yapmanın keyfini çıkardı. Kara saplanan bazı araçlar, çekici halatlarına bağlanarak kurtarıldı.



YÜRÜYÜŞE GİDEN DE VAR, PİKNİĞE GİDEN DE

Bölgeye trekking için gelen sporcular, yaylanın zirvesi olan 1.800 rakımlı 'jandarma tepesi' olarak adlandırılan bölgeye yürüyüş gerçekleştirdi. Bölgedeki kar yağışının ilerleyen günlerde*devam etmesi bekleniyor.







Alıntı ile Cevapla

Sinem Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
'En Mutlu Günümde'nin çekimleri tamamlandı Türk Tiyatrosu Sinem 0 10 23.Eylül.2026 00:30
'Dünya Sineması' Altın Koza'da Türk Tiyatrosu Sinem 0 23 22.Eylül.2026 04:00
Agop’un Kazı'na 'Genç Yönetmen' ödülü Türk Tiyatrosu Sinem 0 61 20.Eylül.2026 05:50
'Altın Portakal' için yarışacak filmler açıklandı Türk Tiyatrosu Sinem 0 281 17.Eylül.2026 22:20
Jocelyne Saab seçkisi Altın Koza'da Türk Tiyatrosu Sinem 0 293 17.Eylül.2026 12:20