Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt 23.Ocak.2026, 00:29
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Nereden: Brunei Darussalam
Mesajlar: 1,166
Standart Kar bir anda bastırdı! Karayolu 3 saat trafiğe kapandı Sinema Güncel

Uşak'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle Uşak-Ankara karayolu Dumlupınar Rampaları mevkiinde yol yaklaşık 3 saat boyunca trafiğe kapandı. Rampalarda kar kalınlığı 15 santimetreye ulaşırken, yolda kalan tır ve araçlar nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

İlginizi ÇekebilirHava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte özellikle Uşak'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini artırdı. Yoğun kar yağışı sonrası Dumlupınar Rampaları'nda bazı tır ve araçların yolda kalması nedeniyle ulaşım durma noktasına geldi.

Karayolları 25. Şube Şefliği ekipleri ana arterlerde kar küreme ve tuzlama çalışması yürütürken, İl Özel İdaresi ekipleri ise yüksek kesimler ve kırsal bölgelerde çalışmalarını sürdürdü. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri de kazalara karşı güvenlik önlemleri aldı.

Haber Detay Görsel SliderYaklaşık 3 saat süren çalışmaların ardından yol yeniden trafiğe açılırken, Dumlupınar Rampaları'nda yolda kalan araçlar ve kilometrelerce oluşan trafik kuyruğu dron ile havadan görüntülendi.

Meteoroloji ve İçişleri'nden peş peşe uyarılar! Bu saatlere dikkat: Kuvvetli kar yağışı geliyorİstanbul'da mesai çıkışı trafik yoğunluğu! Yüzde 83'e çıktı
Alıntı ile Cevapla

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
TGA’nın yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı... Sinema Abowe 0 1 31.Ocak.2026 00:45
Bakan Kacır duyurdu! 30 milyar liralık... Sinema Abowe 0 1 31.Ocak.2026 00:45
BDDK duyurdu: Konut kredisinde ikinci el ayrımı... Sinema Abowe 0 1 31.Ocak.2026 00:45
TCMB: Yabancı para kredilerde yüzde 1 olan büyüme... Sinema Abowe 0 1 31.Ocak.2026 00:45
Sakarya'daki gizemli ölümde korkunç şüphe!... Sinema Abowe 0 1 31.Ocak.2026 00:45