Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt Dün, 08:52
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Nereden: Brunei Darussalam
Mesajlar: 1,235
Standart Trafikte uçan tekmeli kavgada sürücülere şok ceza Sinema Güncel

Olay, dün Nilüfer ilçesi Acemler mevkisinde meydana geldi. Her ikisi de İzmir Yolu kent merkezi istikametine giden 16 NE 854 plakalı otomobilin sürücüsü Serkan K. ile 16 BMB 680 plakalı otomobilin sürücüsü Emirhan A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar araçlarını yol ortasına durdurarak birbirine tekme ve yumrukla saldırdı. Bu sırada yoldan geçen bir motokurye ile çevredekilerin müdahalesiyle taraflar sakinleşti. Olay, motokuryenin kask kamerasına yansırken, tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir ‘EHLİYETLERİNE EL KONULDU’

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından trafiği tehlikeye düşüren sürücülerin Serkan K. ile Emirhan A. olduğunu belirleyerek, polis merkezine götürdü. Serkan K., ‘Araçlarını zorunlu bir neden olmadıkça, diğer araçların ilerleyişine engel olacak şekilde veya işaretle belirtilen hız sınırının çok altında sürmek, güvenlik nedeni veya verilen herhangi bir talimata uyulması dışında, başkalarını rahatsız edecek veya tehlikeye sokacak şekilde gereksiz ani yavaşlamak’, ‘Saygısız, tehlikeli ve keyfi davranışlar sergileme’, ‘Trafik işaretlerine uymama’ ve ‘Teknik şartlara aykırı olan araçları kullanmak’ kurallarına uymamaktan dolayı 4 bin 984 lira cezai işlem uygularken, sürücünün ehliyetine el konularak psikotekniğe sevk edildi.



Emirhan A.’ya da ‘Araçlarını zorunlu bir neden olmadıkça, diğer araçların ilerleyişine engel olacak şekilde veya işaretle belirtilen hız sınırının çok altında sürmek, güvenlik nedeni veya verilen herhangi bir talimata uyulması dışında, başkalarını rahatsız edecek veya tehlikeye sokacak şekilde gereksiz ani yavaşlamak’, ‘Saygısız, tehlikeli ve keyfi davranışlar sergileme’, ‘Trafik işaretlerine uymama’, ‘İzin alınmaksızın reklam, yazı, işaret, resim, sembol, ilan, flama, bayrak ve benzeri unsurların takılması, yazılması veya sesli-ışıklı donanımların bulundurulması’ kurallarına uymamak ve abartı egzozdan 7 bin 703 lira idari para cezası uyguladı. Ekipler ayrıca Emirhan A.’nın sürücü adayı olması ve 75 puan ceza aşımı nedeniyle ehliyetine daimi olarak el koydu.

Şüphelilerin adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Babası ölmeden 4 dakika önce söz verdi! Mahallenin geleceğini değiştirdi: 13 saat bölgede kaldım
Alıntı ile Cevapla

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Konut kredilerindeki yeni düzenlemeler finansmana... Sinema Abowe 0 1 01.Şubat.2026 20:11
Çin'de ekonomik aktivite yeni yılda daralmaya... Sinema Abowe 0 1 01.Şubat.2026 20:11
Balıkçı tezgahlarında istavrit ilgi görüyor... Sinema Abowe 0 1 01.Şubat.2026 20:11
TEKNOFEST birincisi genç girişimciler Ankara'da... Sinema Abowe 0 1 01.Şubat.2026 20:11
Togg’dan iki sürpriz birden! Hem faizsiz kredi... Sinema Abowe 0 1 01.Şubat.2026 20:11