Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt 28.Mart.2026, 08:30
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Nereden: Brunei Darussalam
Mesajlar: 7,719
Standart TPAO'nun 2 şehirdeki bazı sahaları için kamulaştırma kararı alındı Sinema Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün (MAPEG) istimlake müteallik kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, TPAO'nun başvurusunu değerlendiren MAPEG, petrol işlemi için gerekli olan ve kamulaştırılmasında kamu yararı bulunan, rayiç haddin üzerinde bedel talep edilmesi nedeniyle anlaşma yoluyla satın alınması mümkün olmayan ve üzerinde acele el koyma kararı bulunan Adıyaman'ın Merkez ilçesinde bulunan çeşitli parsellerin kamulaştırılmasına karar verdi.

Ayrıca TPAO'nun Kırklareli ve Edirne sınırlarında sahip olduğu arama ruhsatında yapılması planlanan doğal gaz boru hattı için gerekli olan parsele ilişkin kamulaştırma kararı alındı.

MAPEG, petrol işlemi için gerekli olan ve kamulaştırılmasında kamu yararı bulunan, rayiç haddin üzerinde bedel talep edilmesi nedeniyle anlaşma yoluyla satın alınması mümkün olmayan ve üzerinde acele el koyma kararı bulunan Kırklareli'nin Babaeski ilçesindeki parselin 983,14 metrekarelik kısmını kamulaştıracak.
Alıntı ile Cevapla

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Bakan Yumaklı: Hasat sezonunu 140 milyon tonluk... Sinema Abowe 0 9 15.Ağustos.2026 19:00
Manisa ve Marmaris'te orman yangını! Havadan ve... Sinema Abowe 0 1 15.Ağustos.2026 19:00
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bir asırlık ayrılığı... Sinema Abowe 0 2 15.Ağustos.2026 19:00
Çocuklarla oyalayıp çift çift çaldılar! Pazar... Sinema Abowe 0 1 15.Ağustos.2026 19:00
Türkiye'ye getirilen suç örgütü lideri Serkan... Sinema Abowe 0 1 15.Ağustos.2026 19:00