Tekil Mesaj gösterimi

Alt Bugün, 20:20
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member

Nereden: Brunei Darussalam
Standart Canlı yayında Epstein savunması! Melania Trump: Kocamla bir partide tanıştım Sinema G

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, Beyaz Saray'da kameralar karşısına geçerek, hakkındaki Epstein ile ilgili iddialara ilişkin açıklama yaptı.

Melania Trump, yazılı olarak okuduğu açıklamasında, Epstein ile herhangi bir bağlantısı bulunmadığını ve onun suçlarından haberi olmadığını savundu.

Epstein ile bağlantısı olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını savunan Trump, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu ve kendisini karalamak için ortaya atıldığını söyledi.

Melania Trump, "Beni utanç verici Jeffrey Epstein ile ilişkilendiren yalanların bugün sona ermesi gerekiyor. Hakkımda yalan söyleyen kişiler etik standartlardan, alçakgönüllülükten ve saygıdan yoksundur. Onların cehaletine itiraz etmiyorum ancak itibarımı lekelemeye yönelik kötü niyetli girişimlerini reddediyorum." diye konuştu.

First Lady, Kongreyi Epstein’ın suçlarının mağdurlarını merkeze alan kamuya açık duruşma düzenlemeye çağırdı.

İlginizi Çekebilir Trump'ın açıklamasında kullandığı bazı ifadeler şöyle oldu:

Ben Epstein'ın kurbanı değilim. Beni Donald Trump ile Epstein tanıştırmadı. Kocamla 1998 yılında New York City'deki bir partide tesadüfen tanıştım.

Beni Jeffrey Epstein ile ilişkilendiren yalanların bugün son bulması gerekiyor. Epstein ile hiçbir zaman arkadaş olmadım. Epstein veya suç ortağı Maxwell ile hiçbir zaman bir ilişkim olmadı.

Epstein’ın kurbanlarına yönelik istismarından hiçbir zaman haberim olmadı. Hiçbir şekilde dahil olmadım. Katılmadım. Hiçbir zaman Epstein’ın uçağında bulunmadım ve özel adasını hiç ziyaret etmedim.

18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan Epstein, tutuklu olduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde 10 Ağustos 2019'da ölü bulunmuştu.

Yolsuzluk davası pazar günü başlıyor! İran Dışişleri Bakanı Erakçi: Ateşkes sağlanırsa Netanyahu hapse girer ABD-İsrail-İran savaşının 41. gününde ateşkes kırılgan: Hamaney: Ülkemize saldıranları affetmeyeceğiz

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Borsa günü yükselişle tamamladı Sinema Güncel Sinema Abowe 0 1 09.Nisan.2026 20:20
THY'de bayrak değişimi! Yeni Yönetim Kurulu... Sinema Abowe 0 1 09.Nisan.2026 20:20
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye dünyada politika... Sinema Abowe 0 1 09.Nisan.2026 20:20
Türkiye ile KKTC arasında yeni anlaşma! '2026... Sinema Abowe 0 1 09.Nisan.2026 20:20
Selçuk Bayraktar görüntüleri paylaştı: KIZILELMA... Sinema Abowe 0 1 09.Nisan.2026 20:20