Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt 19.Nisan.2026, 15:10
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Nereden: Brunei Darussalam
Mesajlar: 4,153
Standart 'Dünyanın en Siyonist devlet başkanı' İsrail'de! Ağlama Duvarı'ndaki tavırları dikkat

Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei, geçtiğimiz ay New York’taki bir Yahudi üniversitesinde yaptığı konuşmada kendisini "dünyanın en Siyonist başkanı" olarak tanımlayarak bundan gurur duyduğunu ifade etti. ABD Başkanı Donald Trump’ın daveti üzerine Miami’deki Amerikan Kalkanı Zirvesi’ne katılan Milei, daha sonra New York’taki bir Yahudi üniversitesinde konuşma yaptı.



ABD VE İSRAİL'E TAM DESTEK

ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına "tam destek" verdiğini söyleyen Milei, "İran bizim düşmanımızdır, kazanacağız. Dünyanın en Siyonist başkanı olmaktan gurur duyuyorum." ifadesini kullandı.

Öte yandan,Arjantin Devlet Başkanı bugün İsrail'e bir ziyaret gerçekleştirdi.Milei, ziyaretine Ağlama Duvarı’nda başladı. Milei'nin buradaki duygusal anlamı sosyal medyada ilgi çekti.

NETANYAHU İLE BİR ARAYA GELECEK

Jarusalem Post'un haberine göre Arjantin Devlet Başkanı'nın, Gazze Şeridi ve Batı Şeria'daki işgal ve soykırımınortasında, İsrail'e verdiği desteği yeniden teyit etmek üzere Netanyahu ile bir araya geleceği ifade edildi. Arjantin Devlet Başkanı Milei, İsrail’e destek kapsamında ülkesinin 2026’da Kudüs’te büyükelçilik açacağını duyurmuştu.

İtalya Türkiye'nin göz bebeği Bayraktar TB-3 için kolları sıvadı! 'Avrupa'da bir ilk olacak' Orta Doğu'da Hürmüz Boğazı gerginliği: İran gemilerine operasyon planı! ABD basınından şok iddia: Dünya genelinde hedef
Alıntı ile Cevapla

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Ulaştırma Bakanlığı ve Sıfır Atık Vakfı arasında... Sinema Abowe 0 6 29.Nisan.2026 18:32
Bakan Bayraktar'dan maden işçileri açıklaması:... Sinema Abowe 0 7 29.Nisan.2026 18:32
Bakan Yumaklı: Kırsal Kalkınma Yatırım Programı... Sinema Abowe 0 4 29.Nisan.2026 18:32
KAAN'ın milli yumruğu hazır! Dakikada 2 bin... Sinema Abowe 0 7 29.Nisan.2026 18:32
Faciadan kıl payı kurtuldular! Güngören'de iş... Sinema Abowe 0 1 29.Nisan.2026 18:32