Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt Dün, 23:20
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Nereden: Brunei Darussalam
Mesajlar: 3,813
Standart Beton mikseri dereye yuvarlandı! Akıntıya kaybolan şoförün cansız bedeni bulundu Sine

Kaza, Tatvan-Hizan kara yolunun Hazo bölgesinde meydana geldi. Engin Aras’ın kontrolünü kaybettiği beton mikseri, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ve polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, dalgıç polislerin de yer aldığı ekipler, akıntıya kapıldığı belirtilen Engin Aras için derede arama çalışması başlattı.

SÜRÜCÜNÜN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Bitlis'te dereye yuvarlanan beton mikserinin kayıp şoförü Engin Aras’ın (50), yapılan arama çalışmalarında cansız bedeni bulundu. AFAD, UMKE, polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerinin katıldığı arama çalışmaları 5 saat sürdü. Yağmur yağışı altında gerçekleştirilen arama çalışmalarında sürücü Aras'ın cansız bedeni, beton mikserinin altında bulundu. Aras'ın cenazesi, AFAD ve polis dalgıç ekipleri tarafından çıkarıldı. Cenaze, otopsi işlemleri için Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Dereye düşen beton mikseri de vinç yardımıyla çıkarıldı.



Son dakika… Meteoroloji gün verip uyardı! Türkiye genelinde hava değişiyor: İstanbul, Ankara ve İzmir… Son dakika... Gülistan Doku soruşturması! Eski valinin oğlu Mustafa Türkay Sonel'in ifadesi ortaya çıktı: Baz kaydıyla çelişti
Alıntı ile Cevapla

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
TEM Otoyolu'nda feci kaza! Otomobil yön levhasına... Sinema Abowe 0 2 19.Nisan.2026 23:20
Beton mikseri dereye yuvarlandı! Akıntıya... Sinema Abowe 0 1 19.Nisan.2026 23:20
Ortalık savaş alanına döndü! Aksaray'da yolcu... Sinema Abowe 0 1 19.Nisan.2026 23:20
İş insanı Mahmut Çalık hayatını kaybetti Sinema... Sinema Abowe 0 1 19.Nisan.2026 23:20
Yangının ortasında can pazarı! Mahsur kalan 20... Sinema Abowe 0 1 19.Nisan.2026 23:20