Tekil Mesaj gösterimi

Alt Bugün, 08:54
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member

Nereden: Brunei Darussalam
Standart Son dakika…Macron ile ‘platonik ilişki’ iddialarının ardından Farahani’nin o röportaj

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile eşi Brigitte Macron arasında geçtiğimiz yıl Vietnam ziyareti sırasında yaşanan ve sosyal medyada gündem olan olayla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

‘MACRON’DAN FARAHANİ’YE ‘ÇOK GÜZELSİN' MESAJI’

Siyasi gazeteci Florian Tardif’in kaleme aldığı “Un Couple (Presque) Parfait” adlı kitapta, Brigitte Macron’un eşine ait telefonda İranlı oyuncu Gülşifte Farahani ile yazışmaları gördüğü ve bunun ardından çift arasında tartışma çıktığı öne sürüldü.

Kitapta yer alan iddiaya göre Brigitte Macron, uçak yolculuğu sırasında eşinin telefonunda Farahani’den gelen mesajları gördü. Mesajlardan birinde “Çok güzelsin” ifadesinin yer aldığı ileri sürüldü.

‘OLDUKÇA İLERİ SEVİYEYE ULAŞAN MESAJLAR’

Tardif, Brigitte Macron’un, eşinin oyuncuyla yakınlaşabileceğinden endişe ettiğini savundu. Yazar, RTL radyosuna verdiği röportajda mesaj içeriklerinin “oldukça ileri seviyeye ulaştığını” iddia etti.

Paris Match’te yayımlanan kitap bölümünde ise çifte yakın bir kişinin, Brigitte Macron’un “asla görmemesi gereken bir mesajı okuduğunu” söylediği aktarıldı. Aynı kaynak, yaşanan tartışmanın normalden daha sert geçtiğini öne sürdü.

Kitapta yer alan ifadelerde, “Brigitte’i inciten şey mesajın içeriğinden çok ima ettiği ihtimaldi. Ortada somut bir durum olmasa bile bu düşünce bile yeterliydi” denildi.

‘PLATONİK İLİŞKİ’ İDDİASI

Öte yandan Gülşifte Farahani, Emmanuel Macron ile ilişki yaşadığı iddialarını reddetti. Oyuncu, aralarındaki ilişkinin “platonik” olduğunu ifade etti.

‘ŞAKALAŞIYORDUK’

Yazar Florian Tardif’in Brigitte Macron ile de görüştüğü belirtildi. Brigitte Macron’un olayla ilgili olarak, “Yolculuk nedeniyle çok yorgundum. Uçakta büyük türbülans vardı ve uyuyamadım. O sırada uçaktan inmek istemedim. Emmanuel beni güldürmeye çalıştı, bana su verdi, ben de onu ittim” dediği aktarıldı.

Brigitte Macron’un temsilcileri ise kitapta yer alan iddiaları kesin bir dille yalanladı. Yapılan açıklamada, “Brigitte Macron bu anlatımı 5 Mart’ta doğrudan yazara yalanladı ve eşinin telefonunu hiçbir zaman kontrol etmediğini belirtti” ifadeleri kullanıldı.

Elysee Sarayı yetkilileri de olayın ilk ortaya çıktığı dönemde görüntüleri “şakalaşma” olarak nitelendirmişti. Emmanuel Macron ise daha sonra yaptığı açıklamada eşiyle zaman zaman tartıştıklarını belirterek, “Eşimle atışıyoruz, şakalaşıyoruz. Bunun küresel bir felakete dönüşmesine şaşırıyorum. İnsanlar türlü teoriler üretiyor. Bu saçmalık” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin ardından, 2024’te Paris Match’e röportaj veren Farahani’nin sözleri tekrar gündem oldu.

‘FRANSIZ ERKEKLERİ ANNELERİNE TAKILIP KALMIŞ DURUMDA, ÇEVREMDE SIK SIK GÖRÜYORUM’

Farahani, röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

Dünyanın gözü Pekin'de! Çin Devlet Başkanı Xi'den ABD Başkanı Trump'a Tayvan uyarısı: 'Çatışma çıkabilir' ABD'yi alarma geçiren istihbarat raporu sızdı! Washington Post'tan Çin iddiası: 'Dört cephede ilerliyor'

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
‘Gücümüze güç soframıza bereket’ Sinema Güncel Sinema Abowe 0 7 14.Mayıs.2026 08:54
Emine Erdoğan’dan sıfır atık forumu paylaşımı!... Sinema Abowe 0 3 14.Mayıs.2026 08:54
Bakan Kurum, İpek Yolu Fonu Yönetim Kurulu... Sinema Abowe 0 3 14.Mayıs.2026 08:54
Rize-Artvin Havalimanı 4 yılda 4,2 milyon yolcuya... Sinema Abowe 0 3 14.Mayıs.2026 08:54
Bakan Yumaklı 'TMO 20 milyon tonluk depolama... Sinema Abowe 0 3 14.Mayıs.2026 08:54