Tekil Mesaj gösterimi

Alt Dün, 09:55
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member

Nereden: Brunei Darussalam
Standart Fransa'nın ardından AB'den de Türkiye'ye teşekkür! 2 ülkeye yardım eli Sinema Güncel

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Sivil Koruma ve İnsani Yardım Genel Müdürlüğü, İspanya'da etkili olan yangınlarla mücadele için yangın söndürme uçağı gönderen Türkiye'ye teşekkür etti.

Müdürlüğün X sosyal medya platformundaki hesabı üzerinden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın İspanya'ya yangın söndürme uçağı gönderildiğine ilişkin X paylaşımı alıntılandı.

Türkçe paylaşımda "Teşekkürler Türkiye" ifadesi kullanıldı.

'BÜTÜN İNSANLIĞIN ORTAK MİRASIDIR'

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı paylaşımında, iki yangın söndürme uçağının İspanya'nın destek talebi üzerine yangınlarla mücadele için havalandığını belirtmişti.

Yangınlardan etkilenen ülkelere geçmiş olsun dileklerini ileten ve alevlerin en kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni ettiğini kaydeden Yumaklı, "Dileğimiz; dünyanın neresinde olursa olsun hiçbir ormanın yanmaması, hiçbir canın zarar görmemesidir. Çünkü orman, bütün insanlığın ortak mirasıdır" ifadelerini kullanmıştı.
YANGIN SÖNDÜRME UÇAKLARIMIZ İSPANYA İÇİN HAVALANDI ?????

? Avrupa’nın birçok ülkesinde devam eden orman yangınlarını üzüntüyle takip ediyoruz. Yangınlardan etkilenen tüm ülkelere geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, alevlerin en kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni… pic.twitter.com/dzTRh9gW1L

— İbrahim Yumaklı (@ibrahimyumakli) July 26, 2026
FRANSA'DAN TEŞEKKÜR

Öte yandan Fransa Cumhurbaşkanı Macron da, X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın Fransa’ya yangın söndürme uçağı gönderildiğine ilişkin X paylaşımını alıntıladı.

Macron, Türkçe yaptığı al bayraklı paylaşımda "Teşekkürler Türkiye" ifadesini kullandı.

Netanyahu ABD'de protesto edildi! Beyaz Saray önünde Filistin gösterisiTürkiye'den Fransa'ya yardım eli! Macron'dan al bayraklı teşekkür paylaşımı

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Bakan Kacır: AR-GE ve yenilik altyapısını... Sinema Abowe 0 7 28.Temmuz.2026 17:57
Bakan Bolat: Irak ile Türkiye arasındaki ticareti... Sinema Abowe 0 6 28.Temmuz.2026 17:57
Türkiye Petrolleri Kerkük’te! Tarihi adım: Günde... Sinema Abowe 0 6 28.Temmuz.2026 17:57
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İletişim Başkanı... Sinema Abowe 0 7 28.Temmuz.2026 17:57
Çankırı'da feci kaza! Kamyon ile otomobil... Sinema Abowe 0 6 28.Temmuz.2026 17:57