Tekil Mesaj gösterimi

Alt Bugün, 02:31
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member

Nereden: Brunei Darussalam
Standart Mersin'de markette şiddete uğrayan çocuk yaşadıklarını anlattı Sinema Güncel

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde Barış Mahallesi'ndeki bir markette dün şiddete uğraması sonucu yaralanan M.A.D'nin (11), Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Servisinde tedavisi sürüyor.

M.A.D, AA muhabirine, olayın arkadaşlarıyla marketten çıkarken başına geldiğini anlattı.Olayın bir kısmını hatırladığını ifade eden M.A.D, şöyle konuştu:

"Marketten çıkıyorduk, arkadaşlarım 'deli adam geliyor' dedi. Oradaki ablalar 'kaçın' dedi. Onlar kaçtı ben kaçamadım, köşede kaldım. Sonra adam geldi, beni yakaladı. Gerisini hatırlamıyorum. Fırsat bildi, bizi orada tek başımıza yakaladı, darbetti. Cezalandırılmasını istiyorum."

M.A.D, şu an kendini iyi hissettiğini belirterek, "Ona sonsuza kadar hapis cezası versinler." dedi.

"GEREKLİ CEZAYI FAZLASIYLA ALMASINI İSTİYORUM"

Baba Mahmut D. de oğluna bunu yapanın gerekli cezayı almasını istediğini vurguladı.Oğlunun tedavisinin sürdüğünü belirten baba Mahmut D, şunları kaydetti:

"Yazık, çocuklarımız bizim geleceğimiz. İnşallah iyi olmasını istiyoruz. Omuriliğinde çatlak var. Beyin ile deri arasında ödem oluşmuş. Bir dişi kırılmış, yanakları içeriden patlamış. İnsan olan bunu yapmaz. Allah hiçbir babayı böyle durumla sınamasın, kimsenin başına vermesin. Gerekli cezayı fazlasıyla almasını istiyorum. Bugün benim çocuğuma olduysa yarın başka vatandaşın çocuğuna, kızına, hanımına olabilir."

OLAY

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca Barış Mahallesi'ndeki markette çocuğa şiddet uygulandığına ilişkin görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine soruşturma başlatılmıştı. Polis ekiplerince olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli M.E. gözaltına alınmıştı.

Son dakika... Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş tutuklandıSon dakika... Eda Ece'nin gözyaşları! Ünlü isimlerin Ahbap soruşturmasındaki ifadeleri ortaya çıktı: 200 bin lira bağış yaptım

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Son dakika: Gazeteci Cem Küçük tutuklandı Sinema... Sinema Abowe 0 1 01.Ağustos.2026 02:31
Mersin'de markette şiddete uğrayan çocuk... Sinema Abowe 0 1 01.Ağustos.2026 02:31
Uşak Belediyesi’ne ilişkin soruşturmada 9... Sinema Abowe 0 1 01.Ağustos.2026 02:31
Türkiye alevlerle mücadele ediyor! Bakan Yumaklı... Sinema Abowe 0 1 01.Ağustos.2026 02:31
Gece yarısı dehşet anları! Çorum'da apartman... Sinema Abowe 0 1 01.Ağustos.2026 02:31