Tekil Mesaj gösterimi

Alt Bugün, 04:30
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member

Nereden: Brunei Darussalam
Standart ‘Bin yıllık kardeşliğimiz tescillendi Sinema Güncel

Bahçeli, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan’a konuştu. Burhan’ın aktardığına göre, Bahçeli, son dönemde parti grubunda yaptığı konuşmalarda süreç konusuna değinmemesine ilişkin soru üzerine “Biz devlet adabına riayet ederiz. Sayın Cumhurbaşkanı’mız süreci yakından takip ediyor. Sayın Meclis Başkanı’mız da konuya vaziyet ediyor. Biz de kendilerine destek veriyoruz. Onların yürüttüğü çalışmaların önüne geçmek doğru değildir” açıklamasını yaptı.

‘Demirtaş evine kavuşmalı’

Bir soru üzerine MHP lideri, “Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etmedim. Ancak avukatları vasıtasıyla düzenli olarak görüşür, halini hatırını sorarım. O da bana selamlarını iletir. İyi bir hukukumuz var. Süreçte daha önce yaptığı çağrıların arkasında olduğunu da vurgulayan Bahçeli, “Yine aynı şeyi söylüyorum. Selahattin Demirtaş evine, Ahmetler görevine, Öcalan umut hakkına kavuşmalıdır. Türkiye huzur bulmalıdır” diye konuştu.

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Ordu’da çilek sürprizi Sinema Güncel Sinema Abowe 0 10 06.Ağustos.2026 04:30
‘A.TR Dolaşım Belgesi’ ile ilk ihracat yapıldı... Sinema Abowe 0 7 06.Ağustos.2026 04:30
Her şeye rağmen kesintisiz büyüme Sinema Güncel Sinema Abowe 0 7 06.Ağustos.2026 04:30
51 ilde 540 konut ve iş yeri açık artırma ile... Sinema Abowe 0 7 06.Ağustos.2026 04:30
Sivil uçuş emniyetinde en çok kuş çarpması sorun... Sinema Abowe 0 7 06.Ağustos.2026 04:30