Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt 21.Ağustos.2026, 18:40
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Nereden: Brunei Darussalam
Mesajlar: 10,148
Standart Prens Harry ve Elton John'un başı dertte! Mahkeme kararını verdi: '9.5 milyon sterlin

İngiltere Kralı Charles'ın küçük oğlu Prens Harry ile şarkıcı Elton John'un da aralarında bulunduğu 7 ünlü ismin, Daily Mail gazetesinin yayıncısı olan Associated Newspapers Limited (ANL) şirketine yasadışı bilgi toplama iddiasıyla dava açmıştı.

'9.5 MİLYON STERLİN ÖDEYECEK'

İngiltere Yüksek Mahkeme, 7 Temmuz’da davayı reddetmiş ve kamuoyunda tanınan kişilerin iddialarını kanıtlayamadıklarını belirtmişti. Mahkeme, bugün ise Prens Harry ve 6 ismin ANL’ye ödeyeceği mahkeme masraflarını açıkladı. Yedi ismin Daily Mail’in yayıncısına 28 Ağustos’a kadar 9,5 milyon sterlin tutarında bir ilk ödeme yapmasına karar verildi.

ELTON JOHN VE LİZ HURLEY DE VAR

28 Ağustos’a kadar 9,5 milyon sterlin tutarında ilk ödeme yapmaları gereken 7 davacı arasında Prens Harry, Sir Elton John ve eşi David Furnish, Sir Simon Hughes, Sadie Frost, Liz Hurley ve Barones Doreen Lawrence yer alıyor.

NE OLMUŞTU?

Associated Newspapers’ın birçok mevcut ve eski gazetecisi ile yöneticisi ise yasadışı faaliyetleri reddeden ifadeler vermişti. ANL, yasal masraflarının ayrıntılı olarak belirleneceği duruşmalar öncesinde geçici ödeme olarak 9.9 milyon sterlinden fazla bir tutar talep etmişti.
Davacılar 2 Ekim tarihine kadar temyize gidebilecek.
Alıntı ile Cevapla

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Aile ve çocuk dostu yapım ve dizilere teşvik... Sinema Abowe 0 1 25.Ekim.2026 16:00
Tarihi Ani Köprüsü restore ediliyor! Bakan... Sinema Abowe 0 1 25.Ekim.2026 16:00
Antalya'da COP31 hazırlıkları tamamlanmak üzere... Sinema Abowe 0 1 25.Ekim.2026 16:00
Turistik Doğu Ekspresi’nde bilet satışları yarın... Sinema Abowe 0 1 25.Ekim.2026 16:00
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği... Sinema Abowe 0 1 25.Ekim.2026 16:00