Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt 22.Ağustos.2026, 02:50
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Nereden: Brunei Darussalam
Mesajlar: 10,148
Standart Trump'ın Beyaz Saray planına ABD Yüksek Mahkemesi, geçici olarak izin verdi Sinema Gü

Yüksek Mahkeme Başyargıcı John Roberts, alt mahkemenin inşaatın durdurulması yönündeki 16 Nisan tarihli kararına ilişkin tek sayfalık kararını açıkladı. Kararda, alt mahkemenin kararının durdurulduğu ifade edildi.

Yüksek Mahkemenin bu durdurma kararı, Trump'ın 400 milyon dolarlık balo salonunun inşaatının yeni bir karar alınana kadar devam edeceği anlamına geliyor. Başyargıç Roberts, balo salonuna ilişkin dava hakkındaki kararın ileri bir tarihte alınacağına işaret ederken, Yüksek Mahkemenin inşaatın devamına geçici de olsa izin veren kararı Trump için bir "zafer" olarak yorumlandı.

Yerel mahkeme 16 Nisan'da, balo salonu inşaatının durdurulması yönünde karar vermiş, Trump yönetimi bu kararı temyize taşımıştı. ABD'de federal temyiz mahkemesi, 7 Ağustos'ta aldığı kararda, Trump yönetiminin, Kongre onayı olmadan Beyaz Saray'da balo salonu inşa edemeyeceği yönünde karar vermişti. Trump yönetimi ise bu kararı ABD Yüksek Mahkemesine taşımıştı.

Adana'da korkunç olay! Kavgada otomobilini kalabalığın üzerine sürdü: 1’i ağır 4 yaralıİsrail Başbakanlık Ofisi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan ifadelerine sert tepki
Alıntı ile Cevapla

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Aile ve çocuk dostu yapım ve dizilere teşvik... Sinema Abowe 0 6 25.Ekim.2026 16:00
Tarihi Ani Köprüsü restore ediliyor! Bakan... Sinema Abowe 0 2 25.Ekim.2026 16:00
Antalya'da COP31 hazırlıkları tamamlanmak üzere... Sinema Abowe 0 2 25.Ekim.2026 16:00
Turistik Doğu Ekspresi’nde bilet satışları yarın... Sinema Abowe 0 2 25.Ekim.2026 16:00
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği... Sinema Abowe 0 2 25.Ekim.2026 16:00