Tekil Mesaj gösterimi
 
Alt Bugün, 08:30
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Nereden: Brunei Darussalam
Mesajlar: 8,328
Standart 16 milyonluk hacim küresel ilgi çekiyor Sinema Güncel

ABD basını, şirketin uluslararası ortaklarından Opus Group’un yapay zekâ, görüntüleme, lazer ve temassız ölçüm teknolojilerindeki deneyimini Türkiye’ye taşımasına odaklandı. Türkiye’nin 34.5 milyon araçlık parkı ve yılda yaklaşık 16 milyonluk muayene hacmiyle dünyanın en büyük araç muayene pazarlarından biri olduğu vurgulandı.

İngiltere medyasına yansıyan haberlerde ise ‘Türkiye, 3 milyar dolarlık araç muayene dönüşümünü yapay zekâ ve otomasyon üzerine kuruyor’ başlığı öne çıktı. Alman basını, Türkiye’de 20 yıllık dönemin sona ermesinin ardından başlayacak yeni sistemin teknoloji altyapısına odaklandı.

TURKA Yönetim Kurulu Başkanı Halis Ezer, Türkiye’de yürütülen dönüşümün ölçeği ve teknoloji altyapısıyla uluslararası basının dikkatini çektiğini belirterek şunları söyledi:

“Uluslararası ortaklarımızın Kuzey Amerika, Avrupa ve Latin Amerika’daki deneyimini Türkiye’nin ihtiyaçlarıyla bir araya getiriyoruz. Hedefimiz daha hızlı, daha şeffaf, ülke genelinde aynı standartta çalışan ve geleceğin araçlarına hazır bir sistem kurmak. Türkiye’nin bu alanda teknolojiyi kullanan ve yeni standartların oluşmasına katkı sağlayan ülkeler arasında yer almasını istiyoruz.”
Alıntı ile Cevapla

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
İstanbul’da kiralık sosyal konut başlıyor Sinema... Sinema Abowe 0 2 05.Eylül.2026 08:30
Büyük ikramiye 620 milyon lirayı aştı Sinema... Sinema Abowe 0 2 05.Eylül.2026 08:30
16 milyonluk hacim küresel ilgi çekiyor Sinema... Sinema Abowe 0 2 05.Eylül.2026 08:30
Hedef: En değerli 100’de ‘ilk’ olmak Sinema Güncel Sinema Abowe 0 2 05.Eylül.2026 08:30
44 uçağında 'VCT Finlet' entegrasyonu tamamlandı... Sinema Abowe 0 2 05.Eylül.2026 08:30