Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şam’da kritik zirve! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Zelenskiy ve Şara ile görüştü Sine


Abowe
05.Nisan.2026, 18:44
https://image.milimaj.com/i/milliyet/75/460x340/69d28dd12057c96716229ce1.jpgDışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyaret kapsamında geldiği Suriye'de temaslarına devam ederken, Türkiye, Suriye ve Ukrayna arasında üçlü görüşme düzenlendi.

Görüşmeye, Bakan Fidan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ve Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara katıldı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye temasları kapsamında Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha ile üçlü görüşme gerçekleştirdi.

Haber Detay Görsel SliderBakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Fidan'ın, Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha ile bir araya geldiği kaydedildi.

Bakanımız @HakanFidan (https://twitter.com/HakanFidan?ref_src=twsrc%5Etfw), Suriye ziyareti kapsamında Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Sibiha ile görüşmelerde bulundu. pic.twitter.com/w8LJUFRIOO (https://t.co/w8LJUFRIOO)

— T.C. Dışişleri Bakanlığı (@TC_Disisleri) April 5, 2026 (https://twitter.com/TC_Disisleri/status/2040838733268660623?ref_src=twsrc%5Etfw)

ABD-İran-İsrail savaşı 37 gününde: Dünyayı bekleyen yeni kriz! İran'dan 'tek hareketle durdururuz' açıklamasıF-35’ler, Black Hawk'lar, dronlar… İsrail ve ABD’nin kayıpları gün yüzüne çıktı! İşte tarih tarih savaş bilançosu