Filmealese.Net   Kimler Online Yöneticiler Duyurular Anasayfa

Geri Git   Filmealese.Net > > >
Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 19.Şubat.2020, 08:20
GazaLi GazaLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator
 
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Mesajlar: 14,699
Standart Türk Böbrek Vakfı okullarda 'Gönüllü Sağlık Elçileri' dönemini başlattı Sağlık Püf No

İlk“Gönüllü Sağlık Elçileri” için Sancaktepe Osmangazi İlkokulu’nda Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ve vakıf çalışanları, öğrenciler, veliler, okul yönetimi ve öğretmenlerin katılımı ile bir tören düzenlendi.

Törende çocuklara‘Gönüllü Sağlık Elçisi Andı’nıokutanTürk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk "Verilen eğitimlerde bu konuya özellikli ilgi duyan çoçuklar var. Bu çocukları seçerek onların bizim 'Gönüllü Sağlık Elçileri’miz olmasını ve rozetlerini takarak toplum sağlığı yararına çalışmalarını sağlıyoruz. Anne babalarına bu rozetlerini göstererek ‘Biz Türk Böbrek Vakfı’nın Gönüllü Sağlık Elçisi olduk’ diyecekler ve bundan da gurur duyacaklar. Siz anne babalar ise elinizden geldiğince bu konuya desteklerinizi göstermelisiniz” dedi.

Son yıllarda halk sağlığı ile birlikte sıkça gündeme gelen ‘koruyucu hekimlik’, uzmanlar ve bilim insanları tarafından sağlıklı toplumlar için ilk adım olarak anılıyor. Konu içinde hekimlik adı altında çok geniş alana yayılan farklı başlıklar olsa da temele inildiğinde sağlıklı ve dengeli beslenme ile kişisel temizlik ilk sıralarda yer alıyor.

Gönüllü Sağlık Elçileri Projesi nedir?

Türk Böbrek Vakfı da 2013 yılından bu yana Türkiye’nin farklı illerinde gerçekleştirdiği “Sağlıklı Bir Yaşam İçin Beslenme ve Hayat Tarzı Önerileri” eğitimlerini, öğrencilerin gönüllülük duygusu ve konuya olan ilgileri ile birleştirip “Gönüllü Sağlık Elçileri” projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında; vakfın verdiği eğitimler sonrasında çalışmalara gönül veren öğrenciler ‘Gönüllü Sağlık Elçisi Andı’nı okuyarak rozetini takıp sağlıklı bir toplum adına hem okulunda hem de aile ve sosyal çevresinde gerekli uyarıları ve özeni gösterecek.



7 yılda 250 bin öğrenciye ulaşıldı

TBV’nin okullarda“Sağlıklı Bir Yaşam İçin Beslenme ve Hayat Tarzı Önerileri” eğitimleri, 7 yılda 250 bin den fazla öğrenciye ulaştı. Son yıllarda İl Milli Eğitim Müdürlükleri kapsamında verilen ‘eğiticinin eğitimi’ ile öğretmenleri de çalışmaya dahil eden Türk Böbrek Vakfı, ulaşılan öğrenci sayısının çok daha fazla olması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Pazarda onu görenler şoke oldu! 'Uzak durun'
Alıntı ile Cevapla

GazaLi Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Minik Serçe, Ferdi Tayfur'un 'Bana sor' şarkısını... Türk Dizileri GazaLi 0 725 27.Şubat.2025 13:19
Kızıl Goncalar'da gerilim tırmanıyor! Cüneyd ve... Türk Dizileri GazaLi 0 660 27.Şubat.2025 13:19
Bahar dizisine katılan Demet Gül, Jennifer... Türk Dizileri GazaLi 0 687 27.Şubat.2025 13:19
Uzak Şehir 7. bölüm izle full HD! Uzak Şehir 7.... Türk Dizileri GazaLi 0 711 27.Şubat.2025 13:19
TRT 1'in heyecanla takip edilen dizisi "Kudüs... Türk Dizileri GazaLi 0 638 27.Şubat.2025 13:19

Cevapla

Etiketler
başlattı, böbrek, dönemini, elçileri, gönüllü, okullarda, püf, sağlık, türk, vakfı


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:31.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.
ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort ankara escort eryaman escort kızılay escort escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih
escort bayan mersin escort alanya eskort