![]() |
Bakan Gürlek: ‘Ekmek Teknesi’nde figüran oldum’ Sinema Güncel
https://image.milimaj.com/i/milliyet...2b6e295a52.jpgGürlek açıklamalarında özetle şunları söyledi: Birinci sınıfta sürekli iş arayışındaydım. Dizi setleri falan vardı, Ekmek Teknesi’nin bir bölümünde oynadım hatta. Kahvedeki kalabalığı canlandırdık. ‘Baba büyüksün’ diyerek alkışlıyoruz, bir miktar para verdiler. Maddi olarak öğrencilik dönemim zor geçti ama mutluyduk.
Devletim beni okuttu, görev verdi. Ben dosyadaki delillere rağmen bunu görmezsem kendimle çelişirim. Tehditler oldu, itibarsızlaştırma çalışmaları oldu, bunları duymazdan geldim. Ortada suç varsa savcılık görevimi yaptım. İsim vererek eleştirmek, meydanlarda yuhalatmak yanlış, bizim de çocuğumuz var. Ailemiz var, sürekli televizyonlarda ismimizin çıkması hoş olmaz. Annem, babam var. Babam bir kere camiye gitmiş oradakiler ‘Oğlun şöyle böyle’ falan demiş. Bunlar bence hoş değil. Adalet Bakanlığı’nda nöbet değişimi Yeni Adalet Bakanı Akın Gürlek’in göreve başlamasından Adalet Bakanlığı’nın üst düzey kademesinde yönelik yeni atamalar sürdü. Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararlarıyla, Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne Hazım Aslancı, Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü’ne Erdinç Avşar, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne Çelebi Yılmaz, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Mücahit Gülşen, Teftiş Kurulu Başkanlığına Murat Gülaç, İcra İşleri Dairesi Başkanlığına Yusuf Kılıç atandı. Hakim ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından yayımlanan kararname ile 12 savcı ve hakimin görev yeri değişti. / ANKARA Milliyet |
| Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:39. |
Search Engine Optimisation provided by
DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.