![]() |
Lahmacun tartışması tersine döndü Sinema Güncel
https://image.milimaj.com/i/milliyet...1f6c7a38fe.jpgKenan Gürbüz -Sivas’ta lahmacunu 50 liraya satan Selahattin Yapalı, çok ucuza satış yaptığı gerekçesiyle rakipleri tarafından şikâyet edildi.
Yapılan denetimlerde usulsüzlük bulunamayınca 50 liradan satış devam etti. Bu kadar ucuza lahmacun satılamayacağı iddiaları üzerine Selahattin Yapalı, şunları söyledi: “Ben insanları aydınlatmak açısından lahmacun nasıl 50 TL’ye satılıyor anlatayım. Sivas’ta etin kilosu 800 TL, soğanın kilosu 20 TL, domates 30 TL. Ben lahmacunu yüzde 15 kârla satıyorum. İş yerimizin mülkiyeti bana ait. Ben az kazanıyorum ama kazanıyorum. Kârımız olmasa bu fiyata zaten satamayız” dedi. Yaşanan tartışmanın ardından Türkiye’nin en gözde turizm merkezlerinden Bodrum’da yaz sezonuyla birlikte restoran ve beach club menüleri de yeniden gündeme geldi. Bodrum’da dört kategori Bodrum’da lahmacun fiyatları, lüks işletmelerde ulaştığı seviyelerle sık sık gündeme geliyor. Bodrum’da lahmacun fiyatları dört farklı segmentte değerlendiriliyor. ? Esnaf lahmacuncuları:180-300 TL ? Orta segment restoranlar: 300-600 TL ? Turistik restoranlar: 600-1000 TL ? Lüks beach club ve oteller: 1600 TL (30 Euro) ve üzeri İstanbul’da nasıl? İstanbul’da lahmacun fiyatları semte, restorana ve menü içeriğine göre değişiklik gösteriyor. En ucuz lahmacun 85-150 TL arasında satılırken, lüks semtlerde bir lahmacunun fiyatı 250-600 TL arasında. |
| Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:52. |
Search Engine Optimisation provided by
DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.