![]() |
Kimler Online Yöneticiler Duyurular Anasayfa |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) Gıda Enstitüsü, Anadolu’daki köy yoğurtları üzerinde yaptığı çalışmalar sonucunda geleneksel Türk damak tadına uygun, 3 ay dayanıklı doğal yoğurt geliştirdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, şartları taşıyan ve bedelini karşılayan tüm firmaların bu teknolojiyi transfer edebileceklerini açıkladı
|
GazaLi Kullanicisinin Son 5 Konusu
|
|||||
| Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
|
|
Türk Dizileri | GazaLi | 0 | 223251 | 30.Nisan.2025 09:47 |
|
|
Türk Dizileri | GazaLi | 0 | 26785 | 30.Nisan.2025 05:38 |
|
|
Türk Dizileri | GazaLi | 0 | 49471 | 29.Nisan.2025 06:56 |
|
|
Türk Dizileri | GazaLi | 0 | 4763 | 29.Nisan.2025 06:56 |
|
|
Türk Dizileri | GazaLi | 0 | 12528 | 26.Nisan.2025 07:02 |
![]() |
| Etiketler |
| bilim, bozulmayan, dursa, insanları, noktaları, püf, sağlık, türk, yoğurt, üretti |
|
|