![]() |
Kimler Online Yöneticiler Duyurular Anasayfa |
|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
Kırmızı et tüketimi sonrasında yaşanabilecek kaşıntı, deride kızarıklık, karın ağrısı ve ishalin et alerjisinden kaynaklanabileceği uyarısı yapıldı. Türkiye Ulusal Alerji ve İmmünoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Bülent Şekerel, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kırmızı et alerjilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
|
GazaLi Kullanicisinin Son 5 Konusu
|
|||||
| Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
|
|
Türk Dizileri | GazaLi | 0 | 223717 | 30.Nisan.2025 09:47 |
|
|
Türk Dizileri | GazaLi | 0 | 26853 | 30.Nisan.2025 05:38 |
|
|
Türk Dizileri | GazaLi | 0 | 49693 | 29.Nisan.2025 06:56 |
|
|
Türk Dizileri | GazaLi | 0 | 4787 | 29.Nisan.2025 06:56 |
|
|
Türk Dizileri | GazaLi | 0 | 12572 | 26.Nisan.2025 07:02 |
![]() |
| Etiketler |
| alerjisi, kimlerde, kırmızı, nedir, noktalar, oluşur, püf, sağlık |
|
|