Filmealese.Net   Kimler Online Yöneticiler Duyurular Anasayfa

Geri Git   Filmealese.Net > >
Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

 
 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
  #1  
Alt Bugün, 19:22
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Nereden: Brunei Darussalam
Mesajlar: 5,942
Standart TBMM’de kabul edildi: Emniyet teşkilatı, taksi plakaları ve internet haber sitelerine

Emniyet Teşkilat Kanunu'nda düzenlemeleri de Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi Meclis Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Teklifle, Emniyet Teşkilatı Kanunu’nda değişiklik yapılarak, her amir rütbesinde bulunması gereken toplam kadro sayısı, emniyet hizmetleri sınıfına ait toplam kadro sayısına göre oranlar belirleniyor.

İlginizi ÇekebilirBuna göre, Emniyet Genel Müdürlüğü eğitim ve öğretim kurumlarına girişte aranan sağlık şartlarını taşımadıkları gerekçesiyle eğitim ve öğretim kurumlarından ilişiği kesilenlerden, yargı kararına istinaden eğitim ve öğretime devam ederek mezun olan ve polis memuru veya polis amiri rütbesiyle Emniyet Hizmetleri Sınıfına atanan ancak bilahare sağlık sebeplerine dayanan yargı kararı gereğince Devlet memurluğundan ilişiği kesilmiş olanların, bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren altı ay içerisinde Emniyet Genel Müdürlüğüne başvurmaları halinde Genel İdare Hizmetleri Sınıfında durumlarına uygun ünvana atamaları yapılacak.

Bu madde kapsamında yapılacak olan atamalarda 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki şartlar ile Emniyet Hizmetleri Sınıfı dışında kalan diğer hizmet sınıflarına açıktan yapılacak atamalar için belirlenmiş olan sağlık şartlarına uygunluk aranacak.

NATO'dan Meloni’yi yakan sözler! '500 uçak İtalya'dan kalktı'Taksi ile yolcu taşımacılığı faaliyetinde bulunanlardan bu faaliyetlerinden kaynaklanan hasılatlarının tamamım, elektronik ücret toplama sistemleri aracılığı olmaksızın, kullanma zorunluluğu getirilen taksi mali cihazla tespit ve belgelendirmek suretiyle elde edenler de talep etmeleri hâlinde, tespit edilen kazançları üzerinden vergilendirilecek.

Bu kapsama girenler, talep tarihini takip eden yılın başından itibaren hasılat esaslı kazanç tespit usulünden en fazla üç yıl süreyle yararlanabilecek.

Ticari kazancı gerçek usulde vergilendirilen gelir vergisi mükelleflerinin bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten önce sahip oldukları taksi, dolmuş, minibüs ve umum servis araçlarına ait ticari plakalarını elden çıkarmalarından doğan kazançlar gelir vergisinden müstesna olacak.

Altında sert düşüş! Kritik seviyenin altını gördüResmi ilan ve reklam verilen veya bekleme süresi içindeki internet haber sitelerinin vasıfları ve ödevleri belirlenerek, haber sayısı, içerik, kadro, okur sayısı, en az yayın hayatı süresi bakımlarından ve uygun görülecek diğer yönlerden Basın-İlan Kurumu Genel Kurulunca tespit edilecek.

Gazete, dergi ve internet haber sitelerinin yayın ilkeleri belirleniyor. İçerik kaldırma, bir günden on güne kadar resmi ilan ve/veya reklam kesme müeyyidesi uygulanmasına karar verilecek.

Merkez Bankası personel disiplin cezaları belirleniyor. Kurumlar Vergisi mükellefleri, ticari, zirai ve mesleki kazançları dolayısıyla gerçek usulde vergilendirilen gelir vergisi mükellefler, kollektif şirketler ile adi komandit şirketler, özel tüketim vergisi 2 nolu listede yer alan mallardan kayıt ve tescile tabi olanların ilk iktisabında adına tescil yapılan gerçek kişiler ile tüzel kişiler ile tüzel kişiliği olmayan teşekküller Hazine ve Maliye Bakanlığınca kurulan elektronik tebligat sistemini kullanmak zorunda olacak.

İlk vaka tespit edildi! Bir ilimizde kuduz karantinası; vatandaşlara kritik uyarılar
Alıntı ile Cevapla

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
İlk vaka tespit edildi! Bir ilimizde kuduz... Sinema Abowe 0 1 24.Haziran.2026 19:22
Kartal'da kan donduran olay! Kiracısı tarafından... Sinema Abowe 0 1 24.Haziran.2026 19:22
Cumhurbaşkanı Erdoğan Moritanya Cumhurbaşkanı El... Sinema Abowe 0 1 24.Haziran.2026 19:22
TBMM’de kabul edildi: Emniyet teşkilatı, taksi... Sinema Abowe 0 1 24.Haziran.2026 19:22
İçişleri Bakanlığı: Saray Belediye Başkanı Davut... Sinema Abowe 0 1 24.Haziran.2026 19:22

 


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:42.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.
ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort ankara escort eryaman escort kızılay escort escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih
Film izle Dizi izle Erotik Filmler Sex Hikaye Erotik Filmler Yabancı dizi izle Erotik Film hemen izle