Filmealese.Net   Kimler Online Yöneticiler Duyurular Anasayfa

Geri Git   Filmealese.Net > >
Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt Bugün, 19:00
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Nereden: Brunei Darussalam
Mesajlar: 7,845
Standart TEKNOFEST Mavi Vatan 3. gününde 7'den 70'e vatandaşları buluşturdu Sinema Güncel

TEKNOFEST Mavi Vatan, Milli Savunma Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ana yürütücülüğünde Gölcük Tersanesi Komutanlığı'nda düzenleniyor.

Türkiye'nin yerli ve milli savunma teknolojilerinin sergilendiği organizasyona, çocuklardan yaşlılara, gençlerden ailelere kadar farklı yaş gruplarından vatandaşlar katılıyor. Alanı dolduran ziyaretçiler, sergilenen hava ve deniz araçlarını yakından inceleyerek etkinlik alanında düzenlenen gösterileri takip ediyor.

"TEKNOFEST KESİNLİKLE GENÇLERE ÖNCÜLÜK EDİYOR"

Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Muhammed Adanur, organizasyona kendi atölyesinde geliştirdiği deniz aracı maketiyle geldi.

TEKNOFEST'e daha önce 2022 yılında okuluyla katıldığını belirten Adanur, insansız deniz araçlarının gelişmiş olmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

ASELSAN'da 30 milyar dolarlık hedef! Ahmet Akyol yıl sonunu işaret ettiAdanur, "4 yıl önce yapmak istediğim projenin bugün birebir aynılarını, farklı özellikte olanlarını görmek mutluluk verici. TEKNOFEST kesinlikle gençlere öncülük ediyor." dedi.

Muhammed Adanur'un 67 yaşındaki annesi Birsen Adanur da TEKNOFEST'e ilk kez geldiğini belirterek, Türkiye'nin yerli ve milli ürünlerini görmekten gurur duyduğunu ifade etti.



Birsen Adanur, "Türkiye'nin buradaki yerli ve milli ürünlerini görünce çok gurur duydum. Allah'ım ülkemizi var etsin, devletimize zeval vermesin. Herkesi çağırıyorum buraya, herkes gelip görmeli, bütün gençler gelsin." diye konuştu.

Karamürsel Karapınar köyünden gelen 57 yaşındaki Mücahit Dışbudak da TEKNOFEST'e ilk kez katıldığını anlatarak, "Gurur duydum. Allah daha fazlasıyla nasip etsin inşallah. Gemileri de gezdim, çok büyükler, çok gurur duyduk. Bütün Türk halkı burada. Bunlar çok güzel şeyler; kaynaşma, gezme, görme. İnşallah Allah daha fazlasını nasip etsin, nesiller görsün, Türk milleti daha güçlü olsun." ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir"GURUR DUYDUM"

Hatay'dan gelen 87 yaşındaki Ahmet Kebabcıoğlu ise oğlunu ziyaret etmek için geldiği Gölcük'te TEKNOFEST’e katıldığından bahsetti.

Kebabcıoğlu, "Buraya gelmekten çok mutluyum, çok güzel burası, çok beğendim. İlk gemiyi gezdim, şimdi gezmeye ikinci gemiye götürüyorlar. Gurur duydum gurur. Çok mutluyum Allah'a şükür." değerlendirmesinde bulundu.

TEKNOFEST’e asker kostümüyle babası ve abisinin yanında gelen 9 yaşındaki Beyzanur Tanta da organizasyona ilk kez katıldığını belirterek, "Babama 'Beni oraya götürür müsün?' dedim, ailecek burada olalım istedim. Burayı çok beğendim. Çok heyecanlıyım. Vatanımı çok seviyorum, iyi ki geldik. Asker kostümüyle geldim buraya, bu aslında abimindi ama buraya gelirken ben giydim." dedi.

Beyzanur'un 14 yaşındaki ağabeyi Fatih Tanta da organizasyondan çok etkilendiğini ifade ederek, "Çok beğendim. Aşırı memnun kaldım. Çok şaşırtıcı bir duygu. Kardeşimle ve babamla geldim buraya. Kardeşimin asker kostümünü küçükken ben giyiyordum aslında ama artık ona verdim. Burada gemilere özellikle helikoptere çok hayran kaldım. Uçaklar da çok güzeldi ama o ilk gelen helikoptere bayıldım." diye konuştu.

İstanbul’dan gelen Hüseyin Yağcı da geçen yıl İstanbul’daki TEKNOFEST’e katıldıklarını, bu yıl da Gölcük’teki organizasyonu görmek istediklerini anlattı.

Kızı Asel Yağcı'nın da etkinlikte büyük heyecan yaşadığını dile getiren Yağcı, "TCG Anadolu'da aşırı bir sıra var. İnsanlarımız da onun içini gerçekten görmek istiyor. Çok yoğun bir katılım söz konusu." ifadelerini kullandı.

"DEVLETİMİZİN GÜCÜNÜ GÖRÜYORUZ"

Körfez'den ailesiyle gelen Ömer Çen ise TEKNOFEST'e ilk kez katıldığını belirterek, organizasyondan duyduğu memnuniyeti paylaştı.

Ömer Çen, "Kendi gücümüzü, devletimizin gücünü görüyoruz. Çok kalabalık. Gemilerde çok sıra var. Uçaklar da çok yakın geçiyor, çok güzel bir duygu." şeklinde konuştu.

Çen'in eşi Kadriye Çen ise organizasyonda büyük gurur yaşadıklarını dile getirerek, TCG Anadolu'yu henüz gezemediklerini, yoğunluk nedeniyle sıra beklediklerini kaydetti.
Alıntı ile Cevapla

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Balıkesir Gönen Sera OTB'de iki yeni jeotermal... Sinema Abowe 0 7 22.Ağustos.2026 19:00
ASELSAN'da 30 milyar dolarlık hedef! Ahmet Akyol... Sinema Abowe 0 1 22.Ağustos.2026 19:00
TEKNOFEST Mavi Vatan 3. gününde 7'den 70'e... Sinema Abowe 0 1 22.Ağustos.2026 19:00
Trabzon Havalimanı'nda tüm zamanların günlük uçak... Sinema Abowe 0 1 22.Ağustos.2026 19:00
Selin’den haber alınamıyor: Adana'ya babasını... Sinema Abowe 0 1 22.Ağustos.2026 19:00

Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:33.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.
ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort ankara escort eryaman escort kızılay escort escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih
Film izle Dizi izle Erotik Filmler Sex Hikaye Erotik Filmler Yabancı dizi izle Erotik Film hemen izle