Filmealese.Net   Kimler Online Yöneticiler Duyurular Anasayfa

Geri Git   Filmealese.Net > >
Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 24.Ağustos.2026, 11:50
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Nereden: Brunei Darussalam
Mesajlar: 10,133
Standart Ahlat’ta Malazgirt coşkusu! 32 bin kişi akın etti, ikinci gün heyecan zirvede Sinema

Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenen Malazgirt Zaferi'nin 955. yıl dönümü etkinlikleri ikinci günde de devam ediyor. Çarho bölgesinde Sultan Alparslan Otağı'nın da içinde bulunduğu Recep Tayyip Erdoğan Ahlat Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen etkinlikler, kent sakinleri ve yurdun birçok yerinden gelenlerden ilgi görüyor. Kutlamaların yapıldığı alana gelenler, Selçuklu motifleriyle süslenen keçeden yapılmış Han Otağı'nı, illerin yöresel ürünlerinin ve el sanatlarının sergilendiği 50 tematik çadırı, stantları ve yaşayan miras okul atölyelerini geziyor.



AHLAT'TA MALAZGİRT ZAFERİ'NİN 955. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Türk, Filistin ve Türk boylarının bayraklarının asıldığı alanda sunulan gösterilerle zaferin coşkusunu yaşayan konuklar, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve AFAD'ın stantlarını ziyaret ediyor. Bu stantlarda sergilenen milli silahları inceleyen vatandaşlar, jandarma personeli ve polislerle fotoğraf çektirdi.



Alanı dolduran ziyaretçiler, İçişleri Bakanlığı Jandarma ve Polis Motorlu Ekibi'nin, mehter takımının, atlı birliklerin, atlı ciritçilerin ve diğer ekiplerin gösterilerini ilgiyle izledi.

Aileleriyle etkinliğe katılan çocuklar da kendileri için hazırlanan alanlarda oyunlar oynayarak eğlendi.



Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez, basın mensuplarına, bu yıl da Ahlat'ta çok güzel etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Etkinliklerin dünden bu yana devam ettiğini belirten Gülmez, şöyle konuştu:

"Dünü okçuluk gösterileri, atlı oyun gösterileri ve çeşitli gastronomi faaliyetleriyle tamamlamıştık. Akşamında da muhteşem bir konserle gençlerimizle buluşmuştuk. Bugün de yine aynı heyecanla dolu dolu bir programı icra ediyoruz. Bugün Çelik Kanatlar, polis bandosu ve Türkiye Atlı Oyunları Federasyonunca düzenlenen Kökbörü Finali'ni gerçekleştireceğiz.



Akşam da Mevlit Kandili münasebetiyle yine coşku dolu bir program icra edeceğiz. Dün itibarıyla alanımıza yaklaşık 32 bin ziyaret oldu. Bu bir rekor demek. Hamdolsun vatandaşlarımızın ve milletimizin buraya ilgisi müthiş düzeyde. Türkiye'nin 81 ilinden ve dünyanın çeşitli yerlerinden misafirler geliyor. Bu havayı ve zafer coşkusunu beraber teneffüs ediyoruz."



Kocaeli’de 3 kardeşin gizemli ölümünde 2 ihtimal!Burdur’da Türk bayrağına silahlı saldırı! Av tüfeğiyle ateş açıldı
Alıntı ile Cevapla

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Meta şikayetlerin ardından ertelemeye gitti... Sinema Abowe 0 1 25.Ekim.2026 07:50
Hatay’da yenileme tamamlanıyor Sinema Güncel Sinema Abowe 0 1 25.Ekim.2026 07:50
Toplu konut için yer sorunu var Sinema Güncel Sinema Abowe 0 1 25.Ekim.2026 07:50
Şekerde yerli tohum atağı Sinema Güncel Sinema Abowe 0 1 25.Ekim.2026 07:50
Kırmızı ışıkta uyuyakaldı! Mesleğini söyleyip,... Sinema Abowe 0 1 25.Ekim.2026 07:50

Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:35.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.
ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort ankara escort eryaman escort kızılay escort escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih
Film izle Dizi izle Erotik Filmler Sex Hikaye Erotik Filmler Yabancı dizi izle Erotik Film hemen izle