![]() |
Kimler Online Yöneticiler Duyurular Anasayfa |
|
|||||||
|
|
Seçenekler | Stil |
|
#1
|
|||
|
|||
Özellikle kış aylarında popüler bir atıştırmalık olan kestane, çiğ veya pişirilmiş olarak tüketilebiliyor. Kestanenin öğütülmesiyle elde edilen unu, glutensiz bir alternatif olarak tercih edilebiliyor. Kestanenin lif, vitamin ve mineral bakımından zengin olduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Rıdvan Arslan, kestane tüketmenin faydalarını açıkladı.
|
GazaLi Kullanicisinin Son 5 Konusu
|
|||||
| Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
|
|
Türk Dizileri | GazaLi | 0 | 224725 | 30.Nisan.2025 09:47 |
|
|
Türk Dizileri | GazaLi | 0 | 26896 | 30.Nisan.2025 05:38 |
|
|
Türk Dizileri | GazaLi | 0 | 49912 | 29.Nisan.2025 06:56 |
|
|
Türk Dizileri | GazaLi | 0 | 4808 | 29.Nisan.2025 06:56 |
|
|
Türk Dizileri | GazaLi | 0 | 12618 | 26.Nisan.2025 07:02 |
| Etiketler |
| deposu, destekliyor, hissi, lif, mineral, sağlık, sindirimi, tokluk, veriyor, vitamin |
|
|