Filmealese.Net   Kimler Online Yöneticiler Duyurular Anasayfa

Geri Git   Filmealese.Net > >
Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 22.Ocak.2026, 00:17
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Nereden: Brunei Darussalam
Mesajlar: 1,081
Standart Balıkesir'de 4,5 büyüklüğündeki deprem sonrası rahatlatan açıklama: Beklenen bir duru

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 18.11'de merkez üssü Balıkesir'in Sındırgı ilçesi olan 4,5 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Depremin yerin 11,58 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlenirken, sarsıntı Balıkesir merkez ve ilçelerinin yanı sıra çevre illerden de hissedildi.

AFAD tarafından yapılan açıklamada, depremle ilgili gelişmelerin yakından takip edildiği vurgulanarak saha ekiplerinin teyakkuzda olduğu bildirildi. Sarsıntının ardından bölgedeki iletişim ve ulaşım ağlarında herhangi bir aksama yaşanmadığı kaydedildi.

VALİ USTAOĞLU VE AFAD'DAN SAHA TARAMA AÇIKLAMASI

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda vatandaşları bilgilendirerek bölgedeki son durumu aktardı. Vali Ustaoğlu açıklamasında, "Sındırgı ilçemizde 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. An itibarıyla olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

AFAD Başkanlığı da sosyal medya üzerinden yaptığı resmi açıklamada, "Balıkesir ilimizin Sındırgı ilçesinde saat 18.11'de meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem sonrası an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" bilgisini paylaştı.

PROF. DR. ÖVGÜN AHMET ERCAN'DAN RAHATLATAN DEPREM ANALİZİ

Sarsıntının ardından değerlendirmelerde bulunan Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, depremin bölgedeki hareketliliğin bir parçası olduğunu belirtti. Ercan, bölgede büyük ve yıkıcı bir deprem beklentisinin bulunmadığını ifade ederek halkı sakin olmaya davet etti.

Prof. Dr. Ercan açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Balıkesir Sındırgı‘da bugün 18:11’de M4,6 büyüklüğünde olan artçı deprem şaşırtıcı değildir. Bu büyüklükte ya da daha küçükleri gelecek aylarda da olması olağandır. Beklentim yıkıcı bir depremin yeniden olmamasıdır"
Alıntı ile Cevapla

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
SON DAKİKA FED FAİZ 2026: Fed faiz Ocak 2026... Sinema Abowe 0 24 28.Ocak.2026 23:28
Altın tırmanışa geçti: Piyasalarda gerilim tavan!... Sinema Abowe 0 7 28.Ocak.2026 23:28
Fitch 9 Türk bankasının kredi notu görünümünü... Sinema Abowe 0 8 28.Ocak.2026 23:28
Tesla'nın karı yüzde 61 azaldı! Teslimat... Sinema Abowe 0 6 28.Ocak.2026 23:28
Resmi Gazete'de yayımlandı! En düşük emekli... Sinema Abowe 0 7 28.Ocak.2026 23:28

Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:04.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.
ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort ankara escort eryaman escort kızılay escort escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih
Film izle Dizi izle Erotik Filmler Sex Hikaye Ataşehir Escort ankara escort