Filmealese.Net   Kimler Online Yöneticiler Duyurular Anasayfa

Geri Git   Filmealese.Net > >

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 25.Şubat.2026, 14:47
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Nereden: Brunei Darussalam
Mesajlar: 2,678
Standart Obeziteye karşı savaş! Zayıflama iğnelerine teşvik getiriyorlar Sinema Güncel

İngiltere’de maddi gücü olmayanların zayıflama iğnelerine reçeteli olarak erişebilmelerini sağlamak amacıyla bu iğneleri reçete eden aile hekimliği muayenehanelerine teşvik sağlanması yoluna gidilecek. Bu çerçevede gerekli durumlarda hastalara zayıflama iğnesi reçete eden muayenehanelere yıllık 3 bin sterline kadar prim ödenecek.

İngiltere Sağlık ve Sosyal Hizmetler Bakanı Wes Streeting yaptığı açıklamada, obezite iğnelerine erişimin ödeme gücüne değil, ihtiyaca dayanması gerektiğini ifade etti.

'REÇETE YAZANLAR ÇOĞALDI'

Maddi imkanı olmayan hastaların da bu ilaca ulaşabilmesini hedeflediklerini vurgulayan Sağlık Bakanı Wess, "Parası olanların ilacı Ulusal Sağlık Servisi (NHS) dışında özel olarak satın aldığına ve hastaları riske atan, tehlikeli ve ruhsatsız ilaçlar pazarlayan sahte reçete yazanların da çoğaldığına şahit olduk" dedi.

İngiliz Bakan, yeni teşvik programının NHS’nin temelini oluşturan adalet ilkesini, zayıflama iğneleri alanına da taşıyacağını söyledi.

Zayıflama ilacını teşvik eden muayenehanelere ödenecek prim, muayenehanenin büyüklüğüne göre değişecek.Teşvik programı, 25 milyon sterlinlik özel tahsis edilen bir bütçe ile desteklenecek.

HASTALAR KENDİLERİ KARŞILIYORDU

NHS, geçtiğimiz yaz itibarıyla zayıflama iğnelerini sisteme dahil etmişti. Ancak bu ilaçlar tüm aile hekimleri tarafından beklenilen ölçüde reçete edilmiyordu ve bu ilaçları kullanan yaklaşık 2.4 milyon vatandaşın çoğu, ilaçları kendi ceplerinden karşılayarak ediniyordu.

Sınırın altında 4 tünel! Yer altından 'gizli koridor' ile Avrupa'ya sızma planıTürkiye’nin Eurofighter planı İsrail basınında! ‘TSK gücünü ikiye katlayacak'
Alıntı ile Cevapla

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Bakan Bolat: 151 bin 292 uyuşmazlık tüketici... Sinema Abowe 0 6 15.Mart.2026 20:54
Bakan Uraloğlu: Denizcilik sektörümüze 7,5 milyon... Sinema Abowe 0 1 15.Mart.2026 20:54
Bakan Kacır'dan Çelik Kubbe mesajı: Hava savunma... Sinema Abowe 0 1 15.Mart.2026 20:54
Mart ayı SED ödemeleri hesaplara yatırıldı Sinema... Sinema Abowe 0 1 15.Mart.2026 20:54
İlber Ortaylı’nın cenaze töreni nedeniyle... Sinema Abowe 0 1 15.Mart.2026 20:54

Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:43.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.
ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort ankara escort eryaman escort kızılay escort escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih
Film izle Dizi izle Erotik Filmler Sex Hikaye Ataşehir Escort ankara escort