Filmealese.Net   Kimler Online Yöneticiler Duyurular Anasayfa

Geri Git   Filmealese.Net > >

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 20.Mart.2026, 06:02
Abowe Abowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 23.Mayıs.2019
Nereden: Brunei Darussalam
Mesajlar: 3,261
Standart Erdoğan: Siyonist İsrail yüzlerce insani katlediyor, bunun bedelini ödeyecekler Sinem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,memleketi Rize'nin Güneysu ilçesindeki konutundan çıkarak Güneysu Merkez Camisi'ne geçti. Camiye girerken vatandaşları selamlayan Erdoğan, buradakilerle sohbet etti.

Rize Müftüsü Naci Çakmakçı'nın kıldırdığı bayram namazında, Erdoğan vatandaşlarla saf tuttu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, namazın ardından Çakmakçı'nın irat ettiği hutbeyi dinledi.

Sonrasında, cemaate hitap eden Erdoğan,"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan Bayramı'nı bugün icra edilen hutbe ve namaz ile geride bıraktık. Rabb'im nice ramazan bayramlarına bizleri kavuştursun. Rabb'im yar, yardımcımız olsun." ifadelerini kullandı.

Baba ocağında açılışını yapacakları Tenzile Erdoğan Devlet Hastanesinin Güneysu ilçesi ve Rize'ye hayırlı olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

İlginizi Çekebilir "Çok bereketli bir ramazanı şerifi geride bıraktık ama alemi İslam çok ciddi sıkıntılar içerisinde. Malum Orta Doğu kaynıyor. Sürekli şehitler, gaziler veriyoruz. Rabb'im en kısa zamanda siyonistlerin musibetinden bizleri korusun, muhafaza eylesin. İsrail'i 'Kahhar' ismi şerifi hürmetine, kahru perişan eylesin. Tabii bütün bunlarla birlikte hocamızın duasında da ifade ettiği gibi duruşumuz çok önemli. Müslümanların duruşu çok önemli. Bunlar kuru kuruya laflarla olmuyor. İbadetlerimiz, bu noktada gayretlerimiz Rabb'imize en kısa yoldan ulaşacak olanlardır. Biz, Müslümanlardan bunu bekliyoruz. Alem-i İslam'ın ittihadına, birliğine, beraberliğine Rabb'im bizleri kavuştursun. Siz değerli kardeşlerimin birliğini, beraberliğini daim eylesin. Kardeşliğimizin gereğini yerine getirelim, bundan taviz vermeyelim çünkü biz kardeşiz. Bu vesileyle tekrar Ramazan Bayramı'mızı tebrik ediyorum. Rabb'im yar, yardımcımız olsun. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun."

"SİYONİST İSRAİL, MALUM YÜZLERCE BİNLERCE İNSANI KATLETTİ"

Cami çıkışında kendisini bekleyen çocuklara bayram harçlığı ve oyuncak veren Erdoğan, vatandaşlara simit ikram etti.

Gazetecilerle de bayramlaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif'i geride bıraktık ve bugün Ramazan Bayramı'yla müşerref olduk. Rabb'im Ramazan Bayramı'nın tüm alemi İslam için bir kurtuluşa, bir dirilişe vesile olmasını bizlere nasip eylesin. Ülkemizde de birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ayrıca bir vesilesi kılsın. Orta Doğu şu anda kaynıyor ve bu siyonist İsrail, malum yüzlerce, binlerce insanı katletti. İnşallah bunun bedelini de ödeyeceğinden hiç şüphem yok. Rabb'im yar, yardımcımız olsun. Ramazan Bayramı'nı da ülkemiz, milletimiz için hayırlara vesile kılsın."

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Halit Yerebakan, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer de bayram namazını Güneysu Merkez Camisi'nde kıldı.





ABD-İsrail-İran savaşının 21. gününde Orta Doğu yangın yeri! Tahran'dan 5 ülkeye intikam füzesi yağmuru: Bir ilk yaşandı Körfez’de barış turu
Alıntı ile Cevapla

Abowe Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Bakan Bayraktar, Kanadalı şirket ile nükleer... Sinema Abowe 0 1 30.Mart.2026 17:08
Bakan Bayraktar: Enerjimizi daha verimli... Sinema Abowe 0 1 30.Mart.2026 17:08
Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Kazancı'dan 5G... Sinema Abowe 0 1 30.Mart.2026 17:08
Almanya'da enflasyon yeniden yükseldi Sinema... Sinema Abowe 0 1 30.Mart.2026 17:08
Bakan Ersoy'dan 2026 turizmi için kritik... Sinema Abowe 0 1 30.Mart.2026 17:08

Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:20.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.
ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort ankara escort eryaman escort kızılay escort escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih
Film izle Dizi izle Erotik Filmler Sex Hikaye Ataşehir Escort ankara escort